Contact Form

Als u contact met mij wilt opnemen over deze blog ben ik Sosselmeer op het forum en u contact met mij opnemen op mijn twitter. Mijn grootste zorg is om onze boeren de instrumenten te geven die ze nodig hebben om hun activiteiten, hun praktijken, hun kennis en hoe ze de toekomst van de veehouderij kunnen creƫren. Mijn persoonlijke interesse ligt in het milieu en wat er met ons vee gebeurt.

Dus vandaag ga ik het hebben over het nieuwe grasdekselproject waar ik in Nederland aan heb gewerkt en het heet "Klaas Geheuren", ik zal de Nederlandse term gebruiken omdat het de populairste term in Nederland is voor dit type hek. Ik heb het hek ontworpen. Dit is het eerste hek in zijn soort in de wereld. Het is een grasbedekking hek. Het eerste idee voor het hek kwam van de eigenaar van de boerderij die het op een foto zag.

Mijn contactgegevens vind je hier, en als je in Nederland bent en je wilt meer foto's op deze blog zien, klik je rechtsboven op deze blog op de knop 'Meer foto's tonen' (of gebruik de links onder de foto's). Als je vragen hebt over het project, stuur me dan gerust een e-mail. Ik zou graag willen weten wat je gedachten zijn. Ik ga meer foto's en een nieuwe video post deze week. Stay tuned! Ik hoop dat dit van enig nut voor jullie allemaal, en ik hoop echt dat je een heerlijk weekend! Ik wil ook mijn twee sponsors in dit project hartelijk bedanken: Aurochs in Amsterdam en The Blue Barn op St. Maarten, waarvan de laatste mij zoveel steun heeft gegeven in mijn andere blogprojecten. Ik dank je wel dat je er voor me bent! Ook een grote dank aan mijn prachtige donateurs! Zonder hun steun, zou deze blog niet bestaan, en ik zou nooit in staat zijn om het allemaal samen te stellen. En ik ben erg dankbaar voor alle donateurs, evenals aan iedereen die dit project mogelijk heeft gemaakt.

Openingstijden